Meedoen aan de clubladder

18 Holes matchplay

Omdat het nogal veel problemen gaf om afspraken te maken met 4 personen voor de Golfladies Competitie spelen we in 2023 De Clubladder!

Na enthousiaste reactie over de Scherpenbergh clubkampioenschappen matchplay hebben we besloten om een ladder op te zetten voor alle Golfladies waar we ook  18 holes matchplay spelen.

  • DOWNLOAD DE APP 'CLUBLADDER'

Er is een app die alle wedstrijden voor ons plant en de uitslagen registreert dus het is voor iedereen een verrassing tegen wie je speelt. Als je je opgeeft kun je de app CLUBLADDER downloaden en je registreren en aanmelden voor de clubladder Scherpenbergh Golf ladies.In je profiel kun je aangeven in welke categorie je speelt hoe vaak en wanneer je wilt spelen. De winnaar registreert de uitslag via de clubladder-app of op de site.

PERIODE
We spelen weer in de periode van april tot oktober. Je kunt aangeven als je met vakantie gaat dat je even wilt stoppen. En je hebt iedere keer een periode van twee weken om met je tegenstander af te spreken.

Positie op de ladder
Aan het eind van elke ronde worden de wedstrijden verwerkt om je nieuwe positie te bepalen met behulp van de volgende regels:

  • Je wisselt van plaats als je wint van iemand die hoger staat op de ladder.
  • Je zakt een plaats als je een wedstrijd afzegt of als je twee rondes achter elkaar overslaat.

LET OP: Ook hier gaat het weer om met elkaar te spelen, het competitie element ervaren én de gezelligheid. 🙂

Zijn er nog vragen stel ze aan Wilma!