Welkom bij De Golfladies

Het concept De Golfladies is in 2014 geboren uit een initiatief van een aantal dames om de stap naar regelmatig golfen voor vrouwen makkelijker te maken. Makkelijk aansluiting vinden, netwerken in de zakelijke of privé sfeer en het verbeteren van het golfspel door regelmatig spelen.

De kracht van De Golfladies zit hem in de toegankelijkheid en vrijblijvendheid; de groep van deelnemende dames is zeer gemêleerd.
Handicap 54 of 24? Iedere week spelen of slechts een paar keer per jaar als het uitkomt? Er zijn geen toelatingseisen, slechts de regel; women only!
Aanmelden kan gemakkelijk via deze site!

Locatie
Onze thuisbasis is Golf- en Businessclub de Scherpenbergh waar we elke vrijdagmiddag 9 holes lopen en na afloop wat drinken en vaak ook wat eten met elkaar. Het golfspel staat hoog in het vaandel, er wordt dan ook serieus gespeeld. Al is gezelligheid een onlosmakelijk kenmerk van dit netwerk.

Meer info over de golf course: www.descherpenbergh.nl

9 of 18 holes
Standaard wordt er op de vrijdag 9 holes gespeeld; afwisselend op de Zwaluw- en Dassenbaan. Onderling wordt er ook regelmatig afgesproken om 18 holes te spelen, de betreffende dames lopen dan vooraf de eerste 9 holes en sluiten bij de rest van de dames aan op de tweede 9 holes. Afhankelijk van het weer en ruimte in de baan wordt er in principe het gehele jaar door gespeeld.

Tarieven
Greenfee wordt afgerekend met De Scherpenbergh. Leden spelen gratis, niet-leden en WHC-leden dienen het tarief vóóraf bij de receptie van de Scherpenbergh te voldoen!  Daar kunnen ze je ook verder informeren over de verschillende lidmaatschappen en rittenkaarten.

Aanmelden
Voor iedere week dat je mee zou willen spelen kan je je per datum aanmelden middels het aanmeldformulier. Meld je je voor de eerste keer aan? Vermeld dan ook even je handicap, mailadres en telefoonnr.

Aanmelden kan tot en met de donderdag ervoor. Afzeggen kan per mail of telefoon.

Golfladies app
De dames die regelmatig meespelen kunnen toegevoegd worden aan de golfladies-app. De app informeert over speeldata, events, wijzigingen en de dames kunnen middels deze app ook onderling golfafspraken met elkaar maken.

Events
Een of meerdere keren per jaar organiseren we een Golfladies Event waar altijd leuke stands aan gekoppeld zijn en er gezorgd wordt voor een lekker diner en andere catering. Houd hier voor de site in de gaten!

Leaderboard
Voor de dames die regelmatig meespelen is er de uitdaging om in de top 5 op het leaderboard te komen. De beste speler van het jaar neemt aan het einde van het seizoen de Golfladies Wisselbeker mee naar huis!

Waarom nog wachten; meld je nu aan voor één van de data! Tot Snel!

Door je aan te melden voor vrijdagen en events, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy- & cookieverklaring.

Organisatie

Monica van Dijk

Web manager

Onderhoud leaderboard & spelerinformatie

info@golf-ladies.nl

Lianne Tijmes

Algemene Organisatie

Aanmelden, flightindeling, evenementen, web & marketing

info@golf-ladies.nl

Loes van Sliedrecht

Feest- & beterschapscommissie

Beheer van de Golfladies
‘Lief & leed pot’

info@golf-ladies.nl