Golfmannen Open Lustrum Juli 2015

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Vrijdag 3 juli deden 6 dames van De Golfladies mee aan het Golfammen Open. Een fantastische 18 holes wedstrijd die in het teken staat van ‘Wings of Support’!

Rosalind Post van der Molen en Teau de Vos van Steenwijk hebben wederom enorm bijgedragen aan het goede doel door hun bieding in de veiling en als klap op de vuurpeil won Paula zitter een mega flatscreen in de loterij voor het goede doel, met eindbestemming; haar kleinkinderen.

Op de valreep hebben we nog met een ‘glaasje’ afscheid kunnen nemen van Ilse Zaagman; zij vertrekt voor een jaar naar Australië!

Wings of Support
Golf, gezelligheid en vriendschap zijn natuurlijk erg belangrijk tijdens het Golfmannen Open, maar het allerbelangrijkste blijft toch het inzamelen van geld voor ons vaste goede doel, de Wings of Support (WoS). Zij doen hier de meest fantastische dingen mee.

Een kleine opsomming van projecten die met de €251.720,= die we in de afgelopen 9 jaren met elkaar al bijeen hebben gebracht zijn voltooid, luidt:

  • Nieuwbouw van een crèche voor 500 kinderen in Accra (Ghana), inclusief bestrating van het terrein;
  • Ontwikkelen van een project in Bangkok (Thailand) waar 260 kinderen uit de sloppenwijk via kunstonderwijs aan hun dagelijkse ellende kunnen ontsnappen;
  • In Lusaka (Zambia) hebben al meer dan 500 kinderen deel kunnen nemen aan speciaal voor hen georganiseerde sportkampen;
  • In Manilla (Filipijnen) profiteren meer dan 500 kinderen van de door de WoS mogelijk gemaakte uitbreidingen van de Papaya School en het Baseco Center of Hope.

Dit zijn nog maar vijf van de bijna 23 projecten die met de opbrengsten van 9 jaar Golfmannen Open mogelijk zijn gemaakt. Jaarlijks bieden deze projecten hulp, gezondheidszorg, onderwijs en plezier aan ruim 5.000 kinderen. Middels uw deelname draagt u al bij aan nieuwe WoS-projecten en het vergroten van het aantal kinderen dat wordt geholpen, maar u kunt vrijdag nog meer doen om de WoS te helpen. Bijvoorbeeld door mee te bieden tijdens onze veiling en loten te kopen bij de even lieftallige als vriendelijke vrijwilligsters van de WoS.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”33,55,61,62,63,64,65,66,67,69,70,75,77,80,82,84,89,90,95,96,97″][/vc_column][/vc_row]