Golfladies in Afrika

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Rosaling Post van der Molen en Teau de Vos van Steenwijk reisden 11 januari 2015 af naar het schitterende Afrika. Deze reis konden zij maken dankzij de veiling van de Golfmannen.nl op vrijdag 11 juli 2015.

De Golfmannen geven met hun jaarlijkse Open toernooi vorm aan een belangrijk onderdeel van hun missie: het inzamelen van fondsen voor het goede doel. Zoals inmiddels gebruikelijk is stond de dag in het teken de Wings of Support, de goede doelen stichting van het vliegend personeel van KLM.

Hoewel geen speler tijdens de Golfmannen-Open, bood Rosalind toch mee voor dit mooie doel en wist zich het topstuk van de veiling eigen te maken: een door de WoS en KLM mogelijk gemaakte vliegreis voor twee personen naar Kenia, compleet met veertiendaags verblijf in een prachtig vakantiehuis in de Riftvallei.

” We spelen tussen de impala’s, zeebra’s, en een python die zich net tegoed heeft gedaan aan een zwijntje en de hyena’s huilen buiten het hek.
Iedereen blijft er relaxed onder, wij ook maar….. Deze golfbaan is de beste in heel Kenia en vorig zijn de oost afrikaanse kampioenschappen hier gespeeld! “

Rosalind Post van der Molen[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”668,669,670,671,672,673,674″][/vc_column][/vc_row]